Een huisje in de Achterhoek

Samen met mijn man en twee kinderen woon ik al sinds 1987 op deze mooie plek in de Achterhoek. Ons huis heeft een grote tuin met veel bomen, heesters, bloeiende planten en een moestuin. Ik zit er graag om de zon te zien opkomen of ondergaan en te genieten van de vlinders, bijen en vogels die er een bezoek brengen. De rust en ruimte naast ons huis geeft mij elke keer weer een heerlijk vakantiegevoel.

Ontspannen vakantie

Het was altijd mijn droom om anderen hiervan te laten meegenieten. Met de komst van het houten huisje is die droom werkelijkheid geworden. Ik nodig u hier van harte uit voor een heerlijke ontspannen vakantie, kort verblijf of een nachtje weg in een landelijke omgeving.

Zien en beleven

Als gastvrouw van het Landschap Bronckhorst weet ik dat natuur en het landschap een steeds belangrijkere rol spelen bij het kiezen van een vakantiebestemming. Ik ken de bijzondere natuurlijke waarden van dit gebied en kan u er alles over vertellen om uw vakantie of kort verblijf nog leuker te maken. Of kijk bij Omgeving wat u zoal kunt zien en beleven tijdens uw verblijf. Hopelijk zien we elkaar snel.

Hartelijke groeten,