Scandinavisch overnachten in de Achterhoek

Drempt ligt in de gemeente Bronckhorst, een van de grootste plattelandsgemeenten van Nederland. Het gebied is rijk aan natuurschoon en staat bekend om haar vele prachtige kastelen en Bronkhorst, het kleinste stadje van Nederland. Rondom Drempt zijn veel fiets- en wandelroutes om de mooie groene omgeving te verkennen. Bronckhorst is in 2018 uitgeroepen tot wandelgemeente van het jaar. Dus u heeft een extra reden om onze accommodatie te reserveren en kennis te maken met een prachtig stukje Nederland.

Natuur dichtbij

De gemeente ligt tussen de steden Zutphen en Doetinchem . Vanuit Drempt is het mooie heuvelachtige Montferland of de schitterende natuur van de Veluwe slechts op 15 kilometer afstand. De hanzestad Doesburg ligt slechts 2 kilometer verderop en is eveneens de moeite waard om te bezoeken.

Als gastvrouw van het Landschap Bronckhorst weet ik dat natuur en het landschap een steeds belangrijkere rol spelen bij het kiezen van een vakantiebestemming. Ik ken de bijzondere natuurlijke waarden van dit gebied en als u wilt, vertel ik er alles over om uw vakantie of kort verblijf nog leuker te maken.

Houdt u van wandelen?

De omgeving van Drempt kent veel mooie wandelroutes waar u kunt genieten van bossen, vergezichten en uitgestrekte vlaktes. Voor meer informatie:

Liever met het openbaar vervoer?

Op slechts 1 minuut loopafstand is er een bushalte. Per trein kunt u het beste reizen vanaf Dieren, op ongeveer 7 kilometer vanaf Drempt.